[1]
Barros, D. de M., Melo, M. de A., Moura, D.F. de, Silva, J.H.L. da, Silva, H.M.L. da, Santos, J.S.S. dos, Rocha, T.A., Oliveira, G.B. de, Ferreira, S.A. de O., Costa, M.P. da, Diniz, M.A., Melo, N.L.L.X., Santos, R.C.B. dos, Leite, D.R. da S., Pontes, A.K. de A., Silva, R.F. da, Leite, A.R. de F., Souza, J.C.V. de, Costa, M.P. da, Silva, A.M.R., Gomes, M. de V., Aguiar, G.B. de and Fonte, R. de A.B. da 2020. Potencial Utilização de Sistemas Antimicrobianos Naturais como Conservantes Alimentares / Potential Use of Natural Antimicrobial Systems as Food Conservatives. Brazilian Journal of Development. 6, 6 (Jun. 2020), 40476–40491. DOI:https://doi.org/10.34117/bjdv6n6-547.